Verdalsracet 2022

Verdalsracet 2022

Publisert av Roar Røssing den 15.02.22. Oppdatert 06.09.22.

Hei alle medlemmer!

Verdalsracet 2022 og tilhørende markering av foreningens 40-års jubileum er vel overstått, og gjennomført med bravur må vi kunne si! På tross av noe usikkert vær fikk vi med oss over 80 deltagere i løpet, og kveldens middag ble gjennomført med stil. Bård Toldnes innledet med gode oppfordringer om nyrekruttering, og Vidar og Bjarne foredro  om historien til klubbens kjøretøy. Steinar R. fikk overlevert  et fat med takk for innsatsen for Verdalsracet gjennom 30 år. Roar holdt styr på kveldens talere. Maten sørget  Torunn .og Ragnar for, alt levert som bestilt.

Selve racet fulgte planene vi hadde lagt, og Rinnleirets Venner og Forsvarets veteranforening tok oss gjestfritt i mot til lunsj, etter en regnskur i løpet. Ved målgang fikk alle utlevert diplom med bilde av seg selv under starten,  tatt av fotograf Øyvind Malum. 

Løpet samlet allsidig deltagelse fra Trøndelag og fra resten av landet.  Høydepunkter i deltagelsen  var nok alle de riktig gamle kjøretøyene.  Det vekket nasjonal oppmerksomhet at vi fikk med oss så mange fra messingepoken, med vår egen Vivinius og 4 Piccoloer i teten. Løpet fikk stor oppmerksomhet i media, og vi tror også det kommer en artikkel i Norsk Motorveteran snart.

Tilbakemeldinger fra de som deltok var i hvert fall entydig positiv. Vi takker arrangementskomiteen spesielt; Roar, Trygve, Steinar N., Ola, Inge Olav, Odd Bjørn, Trygve, Trond og Per Olav har jobbet jevnt helt siden i fjor høst med planlegging og realisering, og med innspurten i form av dugnader  og mange timers arbeid de siste dagene før og under arrangementet.  Dette klarte vi!

Vi takker også våre sponsorer- Vuku Bilberging,  GV Reklame, Akershus Traktor,  Team Verksted, NorDen Olje, Verdal Bil, båt, scooter og mc samt alle andre som bidro med premier til loddtrekning.  Støtt vårt lokale næringsliv - de støtter oss!

Til slutt en bonus: Trond og hans to sønner sørget sammen for at det ble tatt opp mange timers film under arrangementet.  Dette har de nå redigert sammen til en film på over en time, med god kvalitet. Her er lenke til filmen på YouTube  - kos dere!

Film fra Verdalsracet 2022

Tore Svartås 

Sekretær NTMF.