Verdalsrace 2019

Verdalsrace 2019

Publisert av Steinar Røstad den 25.07.19. Oppdatert 15.08.19.

Meget bra oppmøte på Verdalsrace.

Med hjelperne var vi 58. Mye å stå i for arrangøren, men landet på føttene i år også. Bare å glede seg til neste års løp.

Som i alle år var starten av Verdalsrace i Soria Moria Camping i Verdal. Ikke bare deltakerne møtte opp, men også andre veteran mc intresserte.

De fleste møter i god tid til sosialt samvær og Sissel`s kaffe og lapper. Denne gangen gikk turen til Sjækerfossen, vi tok veien om Leksdal, Leirådal Vuku. Mopedene fikk et lite forsprang, men de kjørte som om de hadde stjælt både bensin og moped, så de ble aldri tatt igjen. I Sjækerfossen hadde Ann Inger Halager laget kaffe og noe å spise til oss, meget trivelig husvert.

På hjemveg var det frislepp med oppsamling på Stiklestad, derfra kjørte vi samlet til Verdal Spiseri, hvor det ble servert pizza og drikke.

På spiseriet ble det salg av lodd og premiering. Vi må bli litt flinkere til å holde igjen de premierte.

Litt tørre tall:

Aldersspenn på motorsyklene fra 1916 til 1989. Nils Røkke fikk krus for eldste sykkel, men også den "ettertraktede" havariprisen, også i år prøvde Geir Singstad seg, denne gang med av bremsvaier, men nådde ikke opp i konkurransen.

Oppgavene ble vunnet av Ingebrigt Valberg, Jan Tørring og Erik Storhaug.

Publikumsprisen gikk til Triumph LX 8638.