Verdalsrace 2018

Verdalsrace 2018

Publisert av Steinar Røstad den 04.09.18. Oppdatert 29.09.18.

Så var årets Verdalsrace historie. Dagen begynte VÅT, og jeg er imponert over deltakerne som trosset ausregn for å være med i Verdalsrace.

Per Arne Naust kjørte hele veien fra Heimdal på en 1920 modell Harley Davidson, ikke noe problem var kommentaren. Vi utsatte oppstarten i 45 min, og derfra kom det ikke en dråpe.

La om ruta fra mye grusvei til bare ett par km, resten på asfalt. Besøk hos Martin Friberg på Nordenget med omvisning og kaffe. Avsluttet på Munkeby gjestgiveri med middag og premiering.

Litt våte tall: 25 veteran motorsykkler stilte til start, med hjelperne var vi 29 som ble med på årets Verdalsrace. Eldste motorsykkel var 1920 Harley Davidson eid av Per Arne Naust fra Heimdal. Deltakerpris gikk til 1938 Zundapp tilhører Trond Sakshaug. Den teoretiske konkurransen ble vunnet av Sverre Valstad.

 

Havariprisen gikk til Geir Singstad med god margin, glemte denne koppen, da ingen de siste årene har gjort seg fortjent til den. Men Geir klarte å havarere to 2 mopeder. Utmerkelsen ble overlevert på jobb!