Verdalsrace 2017

Verdalsrace 2017

Publisert av NTMF Webmaster den 16.09.18.

Verdalsrace ble arrangert lørdag 12 august, på tross av øsende regnvær var 53 motorsykler med på vår litt forkortet løype rundt i Verdal. Vi besøkte Leksdal Disign og Sarve museum. Disse ligger ved side av hverandre, Leksdal Disign serverte kaffe og vaffel og holdt sin salgsutstilling åpen. Spesielt våre damer syntes det var et godt tiltak.

Etter en rundtur over Vuku, Østnesbakkene og ned til Øra og avsluttet på Øra Spiseri med pizza og tilbehør. Her ble utdelt premier til vinner av konkuransen, deltakerprisen, eldste motorsykkel og havaripris.

Oppgavene var laget av Terje Arnevik, disse måtte besvares og leveres inn før løpet startet. Terje ble sittende igjen på Soria Moria å rette de. Vinner ble Arve Hofstad med 13 poeng, det var flere som hadde samme poengsum, med vi bestemte at den med eldste motorsykkel blandt de skulle vinne.


Arve ble også vinner med eldste motorsykkel, 1936 model Indian.
Deltakerprisen, bestemt av 4 deltakere, i år var det av: Børge Norqvist(Sverige), Chris Adams(England), Bjørn Jensen og Dag Svartås. I år ble den gitt til Arild Søraune for hans Norton 16H
Marita Gangstad fikk havariprisen. Hun mistet kjedelåsen, og fikk derved stopp på sin 1982 Tempo Corvette.
Ellers ble det trukket masse sponsorpremier på deltakernummer.