Vårmønstring 2020

Vårmønstring 2020

Publisert av Steinar Røstad den 24.05.20. Oppdatert 20.05.21.

 Ettersom regjeringen har lempet litt på restriksjonene om  corona, kunne NTMF ha ei vårmønstring med ei begrensning på 50 personer, holde avstand, og ei liste over deltakerne. Derfor var den åpen bare for NTMF`s medlemmer.

Oppmøte var på Gråmyra, 15 personer med 5 biler og 9 motorsykler møtte opp for ei vårmønstring litt utenom det vanlige i strålende vær.

Kjøreturen skulle minst mulig gå på E6, derfor kjørte vi av mot Ekne forbi Falstad og utover mot Frosta med stopp på Esso`n. Litt medbrakt kaffe ble fortært. Videre gikk vegen mot Åsen hvor vi tok av over Vollavegen til E6 like overfor Pick Up Cafe`, som var målet for turen. På Pick Up Cafe` kunne hver enkelt ta en tur på museet eller gå på Cafeen og ta en kaffe og softis eller en «liten» hamburger, Pick Up Cafe` er kjent for sine amerikanske hamburgere, og en hamburger blir fort en solid middag. Hjemreisen var ikke planlagt, og hver skulle kjøre til sitt, vi på motorsykkel kjørte av E6 like nord for Åsen og tok gamle kongeveien over Ringstad til Roglan, like nord for Ronglan er det ei avkjørsel på gamle E6 mot Skogn, der stoppet vi for å få litt mere kulturell påfyll, like inntil veien er et hellerisningsfelt som er meget godt bevart. Det ble litt forskjellige tydninger av tegningene på fjellet, det samme som vi tyder dagens kunstnere.

Derfra kjørte i om Skogn, over Støreshøgda(Korsbakken) og ned til Gråmyra hvorfra vi kjørte hver til vårt.

 

FILM 1

Film 2