Stiklestadløpet 2023

Stiklestadløpet 2023

Publisert av Roar Røssing den 23.07.23.

Stiklestadløpet 2023 ble kjørt den 11. juni.

Oppstart på parkeringa ved Stiklestad Kulturhus.

Hit kom det en god del for å delta, men også noen som bare ville se på starten. Det ble ett samlet oppmøte her for både Stiklestadløpet og Midtsommersmellen (MC før 1960 ) dette løpet sto Steinar Røstad for. Ett løp som NTMF bør engasjere seg mere i sammen med flere klubber i Trøndelag.

Kjøreturer til Stiklestadløpet ble ned gjennom Verdal og ut på E6 for å ta turen sørover. I Mulelia tok vi inn på Gamle Kongeveg mot Levanger, allerede her kunne deltagerne nyte utsikten over Trondheimsfjorden og aktiviteten på de trønderske jorder. Gjennom Levanger sentrum og ut på E6 igjen ved Magneten. På Gråmyra ble det en liten stopp for å samle de ca. 20 deltagende kjøretøy, E6 videre mot Holsand der vi tok av å kjørte forbi Norske Skog og videre mot Ekne, like etter at vi kom inn på vegen mot Frosta ble det en 1/2 times stopp der deltakerne kunne se seg litt om. Herfra kjørte vi videre til Klostergården på Tautra. Alle kjøretøyene kom frem nesten uten noe kluss. Her avsluttet løpet med at hver enkelt kjøpte seg noe å bite i og fikk sett seg litt om.

Ekstra moro var det at noen nyere entusiastbiler også hang seg på oss og når vi kom på Tautra sto det noen så og si nye biler der som fikk litt oppmerksomhet. 

Da ønsker vi i styret i NTMF alle en fortsatt fin sommer.

Kjør pent.

 

Referent: Roar Røssing