NTMF tar i bruk StyreWeb

NTMF tar i bruk StyreWeb

Publisert av NTMF Webmaster den 16.09.18.

NTMF har nå på prøve et program som heter StyreWeb, dette programmet inneholder det meste som ei forening skal ha: regnskap, hjemmeside, kalender for arrangement, mulig sende SMS og E-post til medlemmer (Dagens SMS program er mitt private, det eksisterer ikke lengere, slik at en ikke kan få det oppgradert, eller en ny verson. Slutter jeg eller PC havarerer er SMS borte. Dessuten er det mye arbeid med lister og enkelte har problemmer med å få SMS. StyreWeb har et system som leverer gratis i E-post, med ei påminning om Epost på GNIST).

StyreWeb er for de som sitter i styre eller har andre verv i foreningen. Med styreweb følger et program som heter GNIST, dette er et gratis program for medlemmene. Som dere kan ha på telefon eller PC. 

I GNIST kan du følge tett på styre og hele tiden være oppgradert på klubbmøter og veterantreff. Du kan også legge inn dine kjøretøy i en matrikkel med data og bilder. I denne matrikkelen kan du avgjøre om bare du kan se den, eller at den skal ligge ute til beskuelse i kjøretøyregisteret, med eller uten ditt navn. Det er bare medlemmene i NTMF som får tilgang.

Vi vil kjøre GNIST og mitt SMS program paralellt fremover mot høsten.

Legg inn APPen GNIST, prøv deg fram, nøl ikke med å ta kontakt.

Hilsen

Steinar Røstad