LMK Nytt Februar 2020

LMK Nytt Februar 2020

Publisert av Steinar Røstad den 04.02.20. Oppdatert 06.02.20.
   
Hei 
Er kjøretøyet ditt verdt mer enn du har forsikret det for?
I motsetning til andre kjøretøy, kan mange veterankjøretøy stige i verdi. En eventuell verdistigning bør oppdateres i forsikringen din, for at du skal få riktig erstatning hvis noe skulle skje. Er du usikker på hvor mye bilen din er verdt? LMK tilbyr besiktigelse som kan hjelpe deg med å fastsette verdien av kjøretøyet ditt.
Din forsikring i dag:
Sjekk forsikringssummen på dine veterankjøretøy på «Mine sider» under Mine forsikringer.
    LMK tilbyr deg verdivurdering  
  Med LMK-forsikring kan du få besiktigelse av LMK. Alt du trenger å gjøre, er å ta kontakt med en besiktigelsesperson fra en LMK-klubb i ditt område.
Etter besiktigelsen oppdaterer LMK oss med den nye verdien. Deretter tar vi kontakt med deg og sammen blir vi enige om hvilken forsikringssum du ønsker. Forsikringssummen bør være tilsvarende det kjøretøyet er verdt, og danner den øvre grensen for erstatning.
Finn din besiktigelsesperson
    Finn verdien selv  
  En god indikator på markedsverdien finner du ved å se på tilsvarende kjøretøy som omsettes i det norske markedet. For eksempel på finn.no.
Finnes det ingen tilsvarende kjøretøy, så er et tips å se til utlandet. Finner du tilsvarende kjøretøy i for eksempel Tyskland må selvsagt transportkostnader, importavgifter og merverdiavgift legges til for å få norsk markedsverdi.
Kontakt oss og endre din forsikringssum

Stein Christian Husby, generalsekretær i LMK, har følgende råd til deg: «Mange veterankjøretøy har hatt en markant prisstigning de siste årene, og vi opplever at svært mange eiere av disse ikke har fulgt med rundt markedsverdien av eget kjøretøy. Flere av disse er derfor underforsikret, noe som kan gi fatale konsekvenser ved en skade. LMK-forsikringen er rimelig, og vi i LMK anbefaler derfor alle om å jevnlig oppdatere egne forsikringer slik at alt er riktig i forkant dersom uhellet skulle være ute.»

Du er alltid velkommen til å ta kontakt med oss dersom du lurer på noe.
Vennlig hilsen
If