LMK - "Motorkonvoien 2019"

LMK - "Motorkonvoien 2019"

Publisert av Roar Røssing den 04.09.18.

LMK planlegger sammen med flere  en storstilt markering i 2019, og det er i denne anledning satt ned en egen komitè bestående av styremedlem i LMK Øyvind Wiksaas, tidligere styremedlemmer i LMK Merethe Larsen og Leif M. Skare (ansvarlige for LMK-Stafetten 2017), Toten Gammelbilklubb, Motorveteranene Hedmark, Lillehammer Veteranvogn Klubb og AMCAR.

 

Arrangementet vil erstatte Norgesløpet i 2019, og mye av bakgrunnen er også at LMK vil feire sitt eget 40-års jubileum. Samtidig skjer det i samme tidsrom en åpning av et nytt nasjonalt kjøretøymuseum på Hunderfossen, en viktig aksept av vårt område som både kultur og bevaringsverdig.

 

Det blir viktig å komme tidlig i gang med planleggingen da vi håper at flest mulig av klubbene slutter opp om arrangementet og deltar på denne minnerike markeringen i 2019. Mye av dette er tuftet på frivillighet basert på at klubbene deltar når «MOTORKONVOIEN 2019» passerer nettopp ditt distrikt.

 

Arrangementet vil forene store deler av vår bevegelse både gjennom samarbeid og felles sak for kjøretøykulturen i Norge. 2019 er et valgår og dermed en utmerket mulighet til å få våre politikere i tale rundt sentrale spørsmål for vår bevegelse. LMK-Stafetten gjorde dette i 2017, og dette skal vi klare igjen med enda flere klubber og engasjement fra det ganske land.

 

Vedlagt er mer informasjon. Dette er som sagt en foreløpig informasjon og endringer og justeringer vil kunne skje underveis i den videre planlegging. Likevel ligger destinasjon og tidspunkter fast, og dette gir noen klare holdepunkter for en deltakelse.

 

Det er vedlagt en egen flyer, som klubbene kan trykke og distribuere, samt et informasjonsskriv som konkretiserer arrangementet ytterligere.