Klubbmøte hos Odd Matberg

Klubbmøte hos Odd Matberg

Publisert av Steinar Røstad den 05.06.18. Oppdatert 16.09.18.

Forholdsvis kaldt vær denne kvelden gjorde at tohjulingene uteble, ikke særlig fristende å kjøre motorsykkel i 5 varmegrader og noe fuktighet i lufta.

Vi som møtte opp på fire hjul på det idylliske tunet til Odd ble tatt varmt imot, med egen parkeringsvakt som fordelte entusiastkjøretøy og på egen plass inne på tunet mens vanlige biler måtte stå utenfor. Grei ordning.

I låven på gården har Odd innredet verksted og kjøretøyutstilling i 1. etasje. Her har han samlet mange eldre Tempo mopeder og en motorsykkel, samt en Jawa 56-modell og en Volkswagen 63, alle i god kjørbar stand. I 2. etasje er det innredet kombinert festlokale med scene, og samling av alskens gjenstander fra mange tiår tilbake. Lokalet brukes til lokale sammenkomster, med live musikk og andre aktiviteter.


Odd hadde historier knyttet til de fleste gjenstandene han har samlet, noe som gjør det interessant å være med på en omvisning her. Etter kaffeservering med tilbehør var nok alle enige om at det å komme på klubbmøter i NTMF er en fin og givende måte å tiden på en hverdagskveld.

På Rønningen har Odd Matberg også samlet mye dokumentasjon, blant annet bilder fra 60-tallet angående Levanger Motorsykkelklubb. De var tidlig ute på Levanger. Et av bildene viser mange av medlemmene i klubben. Odd har navnsatt en del av personene på dette bildet, men som dere ser mangler det noen også. Så spørsmålet er - kan noen av dere hjelpe med navnsetting på de det står "ukjent" på? Er nok best å se dette på storskjerm/PC.