Grillmøtet 4.Juni 2019 Nordenget Gårdsmuseum

Grillmøtet 4.Juni 2019 Nordenget Gårdsmuseum

Publisert av Roar Røssing den 04.06.19.

Årets møte må vi vel si ble bra, oppmøtet ett sted mellom 30 og 40, mange kjøretøy dukket opp, både lokale og litt langveis i fra. Grillen var god og varm allerede i sjutiden.

Martin fortalte litt om museet og seg selv, før alle kunne gå fritt i rundt og se på hans samling. Mange hadde noe på grillen og det var sitteplasser inne i nybygget, der noen solgte kaffe og noe å bite i. For å si det sånn det var bra vi kom oss innendørs, plutselig spratt noen opp og sprang ut. Det regner, og har du ikke tak på bilen under ei slik skur må det være hull i bånn.

De fleste gikk noen runder og det var mye bra å se hos Martin. Han og hans hjelpere har gjort en kjempe jobb for å ha kommet dit de er i dag.

Bilen Rulle kom fra Orkanger. Hjemme bygd karosseri i 58 på en Chevrolet ramme fra 27. Stor intresse for denne bilen ble det. Opelregisteret avd, Trøndelag var også bedt inn og lengst kjørte for egen maskin ble nok en Opel Kaptein fra Fannrem.

En stor takk til Martin og hans medhjelpere som ordnet dette. Vi kommer igjen.

Da møtes vi igjennom sommeren Onsdagene på Gråmyra, eller om det blir noe annet gir vi beskjed. Så følg med på hjemmesida og Facebook for å holde dere oppdatert.

Med dette vil vi i styret ønske alle en riktig god sommer.