Gnist

Publisert av Steinar Røstad den 02.12.18.


NTMF kan gjennom StyreWeb tilby medlemmene tjenesten 
Gnist. 
Gjennom denne tjenesten kan du som medlem mellom annet registrere dine kjøretøy i kjøretøy-registeret slik at vi kan bygge opp en god tjeneste, som i praksis kan bli en matrikkel. I tillegg til matrikkel får en tilgang til andre tjenester, som aktivitetskalender og meldinger frå klubben. I tillegg til Internett er Gnist også tilgjengelig på Gnist-appen.

Det er viktig å poengtere at Gnist er tilgjengelig bare for personer som er registrert i NTMF`s medlemsregister i StyreWeb. Kjøretøyregisteret er således ikke tilgjengelig for hele verden.

Når det gjelder etterspørselen etter en matrikkel så har det i stor grad begrunnet i medlemmers behov for å finne frem til andre medlemmer som har samme kjøretøy, for utveksling av relevant informasjon. Vi har forsøkt å løse dette i Gnist med at medlemmet selv kan bestemme om eier skal være synlig i kjøretøyregisteret, eller om kjøretøyet som sådan skal være synlig. 

Kjøretøyets eier kan når som helst endre på disse innstillingene selv. For den som ikke ønsker å være synlig som eier kan for eksempel klubbsekretæren formidle kontakt på forespørsel fra andre medlemmer, og på denne måten kan medlemmet selv bestemme om man vil ha kontakt. Hensynet til personvernet er viktig, og det er det enkelte medlem som selv bestemmer om en vil benytte denne tjenesten. 

Så må det poengteres at Gnist er mer enn bare Kjøretøyregisteret, og flere tjenester kan bli utviklet etter hvert.

For å kunne få tilgang til Gnist må man:

  • ha en aktiv e-postadresse  - (brukes som brukernavn for pålogging)
  • e-postadressen må være registrert i NTMF`s medlemsregister i Styreweb

    Har du ikke fått informasjon på e-post, ta kontakt på steinarr@vktv.no eller tlf. 95762284 og opplys din e-postadresse. Du vil da motta invitasjon på e-post til å skaffe deg Gnist

    1. Invitasjon. Har NTMF registrert din e-post, (har du fått e-post fra klubben)
    2. Lag ditt Passord, Husk din registrerte e-post adr. som Brukernavn
    3. Logg inn i Gnist