Fosenløpet 2018

Fosenløpet 2018

Publisert av Roar Røssing den 01.07.18. Oppdatert 16.09.18.

Årets Fosenløp er historie. Årets løp gikk i Leksvik med 80 veteransykler påmeldt. Her hadde ungdommen tatt ansvar og arrangerte løp for alle aldre, både deltakere og motorsykler. Da vi hadde meldt oss på, fikk vi frokost og middags billetter, disse leverte vi på Spiseriet på havna.

Vi gikk til et solid frokostbord hver morgen. Alle som overnattet, måtte gjøre det i telt eller campingvogn / bobil. Felleslokaler ble kantina på Mikroplast, der var også dusjer og toalett. Ellers ble det teltet og parkert på plener og parkeringsplass rundt kantina.

Lørdag ble det en forholdsvis kort kjøretur, bare ca. 2 mil, men vi besøkte to mekaniske verksteder, CNC og PTM. Her fikk vi se hva disse bedriftene med høyteknologi produserte. Det meste til offshore med veldig strenge kvalitetskrav. Her er det snakk om 1000 deler av en millimeter. Konkurransen inneholdt en teoretisk og praktisk del, meget spesiell, uten at jeg skal fordype meg i det.

Hjemvegen gikk gammelvegen langs fjorden mellom Leksvik og Mosvik, mye av den er grusveg og en del av den er dårlig skogsveg, men trivelig hvis man tar det med ro, også en artig GS veg.

Dette var «Best Fosenløp Ever».