Årsmøte 4.febr 2020

Årsmøte 4.febr 2020

Publisert av Steinar Røstad den 20.02.20.

Vi hadde et godt oppmøte på årsmøtet. 32 medlemmer møttes på kantina til Verdal kommunes teknisk drift på Tinna.

Roar Røssing satte møtet og leste opp sakslista, først valg av, møtedirigent, møtesekretær, og to til å underskrive protokoll, så godkjenning av innkalling og saksliste. Deretter leste Roar opp årsmeldinga. Svein Holmstad tok seg av regnskap og budsjett. I år hadde vi fått inn to forslag, begge fra Steinar Nilsen, disse gikk på å laget et Midt-Norsk Motorhistorisk Museum i Steinkjer Brannstasjon. Harald Sakshaug holdt et innlegg for et Midt-Norsk Motorhistorisk Museum og tanker om drifting, finansiering, oppbevaring av NTMF`s kjøretøy.

Forslaget fra M-N MM ble vedtatt med bare små endringer.

Valget ble raskt gjennomført, to nye medlemmer ble valgt til oppgaver i NTMF, disse er Paul E. Woxholt som revisor og Harald Sakshaug i valgkomiteen. ellers fortsetter styre som før.

Oddbjørn Wekre snakket litt og det som kan bli årets happning, nemlig en busstur til Ekeberg markedet (Norges største veterankjøretøy

relatert marked)  og Norsk veimuseum på Hunnerfossen. Turen starter fredag morgen 8. mai og vi kommer tilbake søndag 10. mai på kvelden. Første overnatting blir Scandic Hotel Helsfyr i Oslo, andre blir på Scandic Hotel Hafjell. 

Påmelding til Sende busstrafikk: post@sendebusstrafikk.no eller tlf 740 40 600, påmeldingsfrist 29. febr 2020

Så ble det bespisning, Ola Lersveen ordnet med karbonader, erter og løk, takk til hans Torild.

Så var det kaffe og blautkak.

Kjell Ivar snakket litt om oppstart av Freia bilen, skikkelig tøft og motoren gikk som ei klokke.

Jørgen Røflo tok en del av et kåseri, han holdt i forbindelse med at Felleskjøpet er 100 år. Det omhandlet motoriseringa av landbruket fra 1908 til 1939. Meget flott tiltak tatt på strak arm.