Medlemsmøte 4.april 2017

Medlemsmøte 4.april 2017

Publisert av Tore Svartås den 15.09.18.
Klubbmøte hos Trygve Sandberg, Skogn tirsdag 4. April

Denne tirsdagskvelden ble vi tatt imot av Trygve, på tunet hans på Skogn. Det var bra oppmøte, 20 medlemmer fikk en fin omvisning og kaffeprat. En nyrenovert MG stilte også.

En runde i verkstedet og låven til Trygve viste at han har mye kjøretøy men mindre plass, så vi fylte opp bra rundt kjøretøyene. Trygve har en rikholdig samling av engelske biler, i varierende tilstand. Noe er renovert og registrert, men antallet renoveringsobjekt tyder på at han ikke blir arbeidsledig med første. Dette er vel ikke akkurat uvanlig blant medlemmene – det virket som om flere kjente seg igjen i en slik situasjon.

Vi fikk også omvisning i 2. Etasje hvor samlingen av gamle radioer, platespillere og annet antikt lydutstyr som for de fleste er forholdsvis ukjent dominerer, sammen med 20 000 vinylplater – alle til salgs! Vi fikk demonstrasjoner av en rekke unikt med utstyr, blant annet en versjon av Norges første lydinnspilling.

Selve møtet fortsatte inne i stua til Trygve og Kirsten, med innlagt servering av kaffe og vafler i rikelige mengder, produsert av Kirsten. Her gikk praten livlig til langt på kveld. Vi oppfordrer enda flere medlemmer til å møte opp på slike kvelder – det er alltid noe interessant å se og høre hjemme hos andre entusiaster!

Tore Svartås