Brukernavn:
Passord:
 
Husk brukernavn/passord:
 

Klubbinfo:

Medlemsblad 2018 ligger i Rundskriv

 

Referat fra styr emøte 25 februar 2018, se Klubbinfo/Møter

Avisomtale om NTMF. se ARTIKLER

 

Grasrotandel.

Ei oppfordring til brukere av Norsk Tipping. Registrer GRASROTANDELEN på NTMF. Legg inn foreninga sitt orgnr: 990 209 820. Dette koster deg ikke noe, men det drypper litt på foreninga.

************

 

Besøk norges triveligste VW Klubb!

Tempoklubben

       INFO OM FORSIKRING:

       SØK PÅ: www.lmk.no

       og se under Forsikring

 

 

Sommeren 2017 var her

 
Bilder fra blåturen 1. oktober 2017
 
Over 30 personer ble med på NTMF`s blåtur til Stiklestad Design og Sarve.
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Været ser ut til å bli bra til helga, derfor blir det BLÅTUR søndag 1. oktober.
 
Oppmøte for avreise på gammelbrannstasjon Steinkjer og Gråmyra Levanger kl 12.00, YX Verdal kl 12.15.
Turen er på ca 3 mil, dette er en tur også for damene så vi oppfordrer de til å bli med.
Pga servering må vi ha bindende påmelding innen fredag 29. september.
Påmelding til:
LEVANGER: Roar Røssing
VERDAL:  Steinar Røstad
STEINKJER: Steinar Nilsen
Pris på blåturen er 50 kr pr deltaker. Samles inn på oppsamlingsstedene.
Hilsen  
Styret i NTMF
 
 
 
 
 
 
 
 
Klubbmøte med garasjebesøk.
 
Nå starter vi opp med nye klubbmøter etter sommerferien.
Første klubbmøtet blir på gammelbrannstasjon på Steinkjer tirsdag 5. september kl 19.00
Litt klubbsaker og kaffe før vi drar på garasjebesøk.
Kjør veteran!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Her er bilder fra vår lille veteranutstilling under Øras dager. Det ble noen trivelige timer med mange skuelystne utover dagen.
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
VETERAN MC/ BIL UTSTILLING PÅ ØRAS DAGER.
Lørdag 26. august mellom kl 10.00 og 16.00 har NTMF en stand på Øras dager med utstilling av noen veteranbiler og motorsykkeler. Vi holder til utenfor Sparebanken i Verdal, kom innom standen for en prat og kaffe.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Verdalsrace 2017 
Verdalsrace ble arrangert lørdag 12 august, på tross av øsende regnvær var 53 motorsykler med på vår litt forkortet løype rundt i Verdal. Vi besøkte Leksdal Disign og Sarve museum. Disse ligger ved side av hverandre, Leksdal Disign serverte kaffe og vaffel og holdt sin salgsutstilling åpen. Spesielt våre damer syntes det var et godt tiltak. Etter en rundtur over Vuku, Østnesbakkene og ned til Øra og avsluttet på Øra Spiseri med pizza og tilbehør.
Her ble utdelt premier til vinner av konkuransen, deltakerprisen, eldste motorsykkel og havaripris.
Oppgavene var laget av Terje Arnevik, disse måtte besvares og leveres inn før løpet startet. Terje ble sittende igjen på Soria Moria å rette de.
Vinner ble Arve Hofstad med 13 poeng, det var flere som hadde samme poengsum, med vi bestemte at den med eldste motorsykkel blandt de skulle vinne.
Arve ble også vinner med eldste motorsykkel, 1936 model Indian.
Deltakerprisen, bestemt av 4 deltakere, i år var det av: Børge Norqvist(Sverige), Chris Adams(England), Bjørn Jensen og Dag Svartås. I år ble den gitt til Arild Søraune for hans Norton 16H
Marita Gangstad fikk havariprisen. Hun mistet kjedelåsen, og fikk derved stopp på sin 1982 Tempo Corvette.
Ellers ble det trukket masse sponsorpremier på deltakernummer.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Verdalsrace 2017, lørdag 12 august.
 
Velkommen til Verdalsrace 2017. Oppmøte er som tidligere på Soria Moria Camping i Verdal. På grunn av legging av nye avløpsledninger på Fætten er veien fram til campingen annerledes. Kjør av E6 ned mot havna/industriområdet og følg skilting mot Soria Moria. Håper dere kommer i god tid, vi serverer kaffe og lapper fra kl 09.00.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ÅPEN DAG på Norenget Gårdsmuseum

Martin holder ÅPEN DAG på Norenget Gårdsmuseum søndag 23. fra 12-17.

Prøver med felles kjøring fra YX Gråmyra KL. 12.00. Jan Johansen møter dere på yx. Veterankjøretøy får sikkert kjøre helt opp i år også. mvh: Leder Roar Røssing (er selv bortreist)

 

 

Til alle eierklubbene/forsikringstakere med LMK-forsikring/medlemmene i LMK. (til publikasjon på hjemmesider/klubb-blader etc.)

Siden januar 2017 har det vært kjent at LMK har sagt opp samarbeidsavtalen med WaterCircles Norge AS. Det har likevel vært et uavklart forhold hvor lenge avtalen fortsatt skulle løpe tidsmessig. LMK har derfor kunnet informere forsikringstakerne i svært begrenset grad.

LMK har under hele prosessen presisert at alle som i dag har LMK-forsikring, fremdeles har forsikringer på sine kjøretøy. Oppsigelsen av samarbeidet endrer ikke ved dette, og det er den enkelte forsikringstaker som tegner og avslutter eget kundeforhold.

Siden oppsigelsen har nytegninger og fornyelser av forsikringer fortsatt med WaterCircles Norge, og vi oppfordrer eierklubbene i LMK til løpende å fortsette arbeidet med nytegninger av forsikringer.

07.07.2017 kom WaterCircles Norge og LMK til enighet om en sluttdato for samarbeidet, og dette innebærer at Samarbeidsavtalen løper ut 2017. At Samarbeidsavtalen opphører innebærer imidlertid ikke at de enkelte LMK-medlemmenes forsikringer i WaterCircles Norge opphører. Medlemmene vil fortsatt være forsikret i WaterCircles Norge på samme måte som tidligere også etter 2017.

LMK vil følgelig søke en ny samarbeidspartner for en videreføring av LMK-forsikringen, men dette forholdet er fremdeles ikke avklart. Mer informasjon rundt dette vil komme når avklaringer her har funnet sted.

 

For Styret i LMK

Stein Christian Husby

Generalsekretær LMK

Øvre Slottsgate 2b

0157 OSLO

22 41 39 00 / 465 08 165

 

 

Sommeråpent med sommertoget kommer til Steinkjer lørdag.

NTMF`s Vivinus, buss og brannbil blir å se.

Junimøtet

Det ble ikke noe grilling i år, heller ikke noe møte med NAF Levanger. Men på den Nasjonale Motordagen ble det kjørt inn til Verdal og kjørt kurs / opplysninger om Styreweb og Gnist.

Da programmet vi bruker i dag for å sende meldinger til våre medlemmer, ganske snart vil slutte å fungere, har vi i litt hastverk med å få opp et nytt, og det er her Styreweb kommer inn. Med i Styreweb følger APPen Gnist, gjennom den vil alle få de opplysningene som NTMF sender ut. Har du smarttelefon kan du også lese lengere meldinger, sjekke aktiviteter, og kanskje være med i en gruppe. Vi kan skille ut sportsbiler, MC, mopeder og VW i egne grupper.

Du kan også lage en oversikt over dine kjøretøy. Denne kan brukes til en matrikkel for NTMF`s medlemmer eller bare for deg selv.

 

 

Stiklestadløpet avholdes søndag 4.juni.-

 

Turen går om Stod til Snåsa og vi tar for oss det som skjedde i Stod i aprildagene 1940 og sprengingen av Jørstadbrua i januar 1945. Ta med kaffe for stopp underveis.

Kl 1100-Oppmøte på Gamle brannstasjonen Steinkjer.

Vi starter med en kopp kaffe og vafler stekt på klubbens nye vaffelkakejern. Da vi ikke kan stoppe hvor som helst under turen så vil Per og undertegnede gi en kort orientering om hendelsene før vi starter runden.

Kl 1140 Start fra Steinkjer og med første stopp ved Samfunnshuset i Binde. Derfra går turen til Tiltnes gård der vi kjører inn på tunet og får orientering om krigshandlingen her natt til 28. april 1940. Her ble 14 tyske soldater drept og flere såret. Gården brant ned. Kanskje får vi treffe ei som opplevde denne natten med all sin gru?

Turen går videre og neste stopp er Tangen der kollisjonen 3.mai mellom to tog tok livet av 8 norske soldater-en tragedie som vel satt punktum for krigshandlingene i Midt-Norge og som førte til kapitulasjon som ble undertegnet 5.mai på Asp gård.

Vårhalvåret 1945 ble en urolig tid også for Snåsaområdet. Tyskerne hadde store hærstyrker i Finnmark etter kampen på nordfronten mot Russland og de som hadde okkupert det nordlige Norge. Vårvinteren 1945 var disse på veg sørover for å kunne styrke tyskerne i kampene på kontinentet. For de allierte var det om å gjøre å hindre disse forflytningene og det ble en rekke sabotasjeaksjoner for å hindre tyskernes tilbaketrekning. Vi stopper ved Jørstadelva for å få en orientering om sprenging av Jørstadbrua 13.januar 1945 der 3 norske jernbaneansatte og 78 tyske soldater omkom.

Vi kjører innom Viosen for å se dette gamle trafikknutepunktet før vi kjører til Snåsa kroa for kaffe og mat ca 1400.

Kom og delta på Stiklestadløpet og få en fin vårtur rundt Snåsavatnet . Per og undertegnede er full av info som vi vil dele med dere! Send en påmelding slik at vi kan orientere Snåsa kroa!

Med vennlig hilsen Vidar

 Bildet er fra boka til Anders S. Asprem som tar for seg krigen i Stod og trefningen ved Tiltnes gård 28. April 1940:

***********

StyreWeb et netbasert program for lag og foreninger.

 

NTMF har nå på prøve et program som heter StyreWeb, dette programmet inneholder det meste som ei forening skal ha: regnskap, hjemmeside, kalender for arrangement, mulig sende SMS og E-post til medlemmer (Dagens SMS program er mitt private, det eksisterer ikke lengere, slik at en ikke kan få det oppgradert, eller en ny verson. Slutter jeg eller PC havarerer er SMS borte. Dessuten er det mye arbeid med lister og enkelte har problemmer med å få SMS. StyreWeb har et system som leverer gratis i E-post, med ei påminning om Epost på GNIST).

StyreWeb er for de som sitter i styre eller har andre verv i foreningen. Med styreweb følger et program som heter GNIST, dette er et gratis program for medlemmene. Som dere kan ha på telefon eller PC. 

I GNIST kan du følge tett på styre og hele tiden være oppgradert på klubbmøter og veterantreff. Du kan også legge inn dine kjøretøy i en matrikkel med data og bilder. I denne matrikkelen kan du avgjøre om bare du kan se den, eller at den skal ligge ute til beskuelse i kjøretøyregisteret, med eller uten ditt navn. Det er bare medlemmene i NTMF som får tilgang.

Vi vil kjøre GNIST og mitt SMS program paralellt fremover mot høsten.

Legg inn APPen GNIST, prøv deg fram, nøl ikke med å ta kontakt.

Hilsen

Steinar Røstad

 

Til helga er det mye som foregår på veterankjøretøyfronten.

 

Lørdag 20. mai. Spring Meet Østersund. I fjor deltok 1100 kjøretøy. Det er gratis inngang for de som kommer kjørende i veteraner. Det vil bli felleskjøring fra YX på Verdal kl 06.45

Søndag 21. mai kl 11.00 starter Storvatnet rundt fra Ølsøykrysset. Vi har felleskjøring fra bensinstasjon på Strømmen kl 09.30. Vi kjører Framverran, pga veiarbeid Meltingen - Verrabotn.

Søndag 21. mai kl 11.00, kommer sportsvogn klubben på besøk til Gammelbrannstasjon. Det blir omvisning av våre kjøretøy på Egge museum. Kl 13.00 går ferden videre til Øynaparken på Inderøy, alle er velkommen til å være med. Det blir bespisning ved Øynaparken, de som vil ha mat må melde seg på til NTMF`s kontaktmann Steinar Nilsen.

 
 

Lmk stafetten 2017

Ankommer Steikjer mandag 14. August

 

Denne dagen prøver vi å ta imot veterankortesjen og følge den på tur et stykke sørover.

Du kan følge den helt til Oslo eller et stykke på veien. Mere opplysninger kommer senere.

 
Vårmønstring søndag 7. mai. 
 
Oppmøte på gammelbrannstasjon Steinkjer kl 11.00
Turen går ut gjennom Sør-Beistad og besøker en samler der ute.
Vi ordner med varm grill, ta med noe å legge på og drikke.

Bli medlem i NTMF ved å betale kontingent til vår konto: 4212 11 42745.
Hovedmedlem: 200,-
Husstand / Familiemedlem: 30,-
Husk navn og adresse, mobilnummer og E-post adresse.
Alle medlemmer mottar tekstmelding om klubbmøter, treff, løp og "påsparket turer", skulle du som medlem ikke få denne meldingen, ta kontakt på E-post: motorhistoriskgmail.com  

 

Powered by web2net  |